İHALELER

GÜNCEL İHALE İLANLARIMIZ

2022 yılı Ölçü Ve Tartı Aletleri İçin Beyanname Dönemi Başladı

ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİ İÇİN BEYANNAME DÖNEMİ BAŞLADI

Yenice Belediyesi Zabıta Amirliği tarafından periyodik olarak muayenesi yapılması gereken her türlü ölçü ve tartı aletlerine sahip işletme sahiplerinin beyanname vermeleri için bir açıklama yayınlandı.
Zabıta Amirliğinden yapılan açıklamada; “3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanununun ilgili maddelerine istinaden; ölçü tartı aletlerinin periyodik muayene ile damgalarının yapılması için beyanname verme süresi 10 Ocak 2022 tarihinde başlamış olup 28 Şubat 2022 ‘de son bulacaktır.
Bu bilgiler dâhilinde esnafımızın mağdur duruma düşmemesi için en geç 28 Şubat 2022 tarihine kadar Yenice Belediye Başkanlığı Zabıta Amirliğine müracaat ederek Ölçü Tartı Aletlerinin Beyannamelerini vermeleri gerekmektedir.”

#yenicebelediyesi
#yenicebelediyebaşkanızekiçaylı